sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Sydney 2.0

Noin kuukaus sitten koulun jaksolomalla lähettiin koko host-perheen kanssa ajamaan viikoks Sydneyyn host-veljen futisturnaukseen. Mun host-veli edusti siis Queenslandia joka tuli toiseksi koko turnauksessa! Ja tää oli ihan Suomessakin tuttua jalkapalloa eikä aussifutista. Ajettiin n. 7h kahtena päivänä ja yövyttiin matkalla Coffs Harbour nimisessä paikassa.
Host-veljellä oli 2-3 peliä per päivä ja mentiin kattomaan jokaista, illalla yleensä mentiin sitte ulos syömään, shoppailemaan tms. Viimeisenä päivänä kun turnaus oli ohi mentiin koko päiväksi kiertelemään Sydneyn keskustaa! Pääsin näkemään vielä enemmän kaikkea mitä en Soft Landing Campilla ehtinyt nähdä. Oli tosi ihana viikko eikä ajomatka edes tuntunut pahalta! Täällä on todellakin tottunut istumaan autossa kun kaikki on jonkin matkan päässä niin kaikkialle ajetaan.
Tässä nyt kuvia viikon ajalta!



Hotelli jossa yövyttiin Newportissa Sydneyssä oli ihan satamassa ja porealtaasta oli ihanat näkymät




Nää oli meidän näkymät suurimmaks osaks päivistä





Sitten viikon viimeinen ja ehdottomasti lempparipäivä! 














Sydney on tosi moderni mutta silti sieltä löytyy ihania vanhoja rakennuksia esim tämä vanha ostari


























Muuten mulla menee täällä vieläkin tosi hyvin! Unohdan aina kirjoittaa tänne kun tuntuu että on koko ajan kauhee kiire ja koko ajan tekemistä, mikä on tietysti hyvä juttu, mutta yritän nyt kirjottaa mun tekemisiä ja kuulumisia tänne useammin! 
Täällä mennään nyt kesään päin, ensi viikoks luvattu yli 30 astetta melkein joka päivälle. Tuntuu tosi hassulta kun jää talvi kokonaan välistä tänä vuonna. Mulla on kahden kuukauden kesälomaan enää muutama viikko koulua jäljellä, ihanaa!

- Oona







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti